More about us

Kristin Holdø Hansen (23)
 er, til tross for sin unge alder, mest sannsynlig en av Earthwalkers' mest erfarene personer. I tillegg til ekstensiv reising rundt omkring i verden, fagbrev som resepsjonist og verdifull jobberfaring fra bl.a Sydney OL 2000 og Operahuset i Sydney, er hun ferdig med en Bachelors Degree ved the International College of Tourism & Hotel Management i Sydney, Australia. Kristin fungerer nå som hotellsjef i Siem Reap. 

Gard Bruno Schãrer og Martin Ørevik. Denne høyst dynamiske duoen har vært lederteamet i Siem Reap 2003. Utadvendte, vennlige og alltid med et smil på lur - i tillegg til verdifull jobberfaring og en  utdannelse fra the International College of Tourism & Hotel Management in Sydney, Australia - har de lagt en helt ny dimensjon til Earthwalkers konseptet!

Thomas Holdø Hansen (29)
gikk ut fra the Univeristy of Brighton i juni 2000 med en BA (Hons) in Tourism Management i bagasjen. Med bred erfaring fra Kambodsja har han opparbeidet seg en god del kunnskap om kambodsjansk kultur, historie og, ikke minst, det lokale språket, Khmer. Han har fungert som prosjektleder i Siem Reap fra de første stadiene av prosessen helt frem til ferdigstillelsen av hotellet.

Onpilart Satilakullarod (28)
var et hyggelig innslag i Kambodsja allerede på et tidlig stadium i byggeprosessen og hun ble en del av Earthwalkers-besetningen i desember 2001. Med Thai som morsmål, bakgrunn som Marketing Manager, utstrålende personlighet, evigvarende smil og eminente kokekunster har hun vært en høyt verdsatt og verdifull tilvekst til selskapet.

Sigve Austheim (35)
er en av initiativtagerne til selskapet. Han har en MBA fra University of Wales og hans grunderegenskaper er uomtvistelige da han også er grunnleggeren av International Tourism Institute (ITI). For tiden bor han i Spania med sin kone og to små barn.

Alf-Einar Gjertsen (27)
kommer fra en liten plass nordpå. Nærmere bestemt det eksotiske og billedskjønne Lofoten. Han har imidlertid papirene sine i orden med en Bachelor’s degree i Adventure Tourism Management fra Birmingham, England.

Pål Guldbrandsen (25)
er en ung Sandefjording med en BA (Hons) i Adventure Tourism Management. Han er nå i full sving med å ta et Masters studium ved the Univeristy of Sydney samtidig som han vet å nyte surf og kalde VB’s på Australias 'southern beaches'. 

Arnfinn Øines (24),
kommer fra nord-Norge, men han har kommet seg mye rundt omkring i verden og har i tillegg en BA (Hons) i Adventure Tourism Management. Foreløpig har han klart å telle 33 land, men han vil nok etter hvert kunne telle flere... Hjembyen hans, Bodø, har et tippeligalag i fotball og en gjennomsnittstemperatur som er vesentlig lavere enn i Siem Reap


Geir Ove Golden
(34),
Salgs og markedssjef hos Detur i Oslo.

 

CONTACT US FOR INTERESTING INVESTMENT OPPORTUNITIES...

Earthwalkers Cambodia · Sala Kanseng Village · Sangkat No. 2 · Siem Reap · Kingdom of Cambodia · +855 (0)12 967 901