Overnatting

Rom
Priser
Dobbeltrom

US$ 17 med A/C
US$ 12 med vifte

Enkeltrom

US$ 14 med A/C
US$ 9 med vifte

4-mannsrom 

US$ 4 (per seng)

 Familierom

Ektstra stort, komfortabelt rom - perfekt for familer.

US  $25

Alle rommene har eget toalett og dusj med varmt vann.
GRATIS pick-up fra flyplassen, busstasjon eller fergeterminalen.

* Please note that from 
1st of April 2005, 
all room rates are due to 10% VAT. 
   

Click for secure booking

 

'Fantastisk sted med nydelige farger passende til Kambodsjas spektakulære solnedganger...'
-Truls & Marianne, Sandefjord, Norge

Etter en lang dag i magiske Angkor Wat
– slapp av og nyt livet!
!!

Earthwalkers innbyr til en rolig og avslappet atmosfære i landlige omgivelser like utenfor Siem Reap sentrum. Guesthouset er lokalisert lett tilgjengelig 150 meter fra Route 6, ca. 1,5 km vest for sentrum i retning flyplassen. Dette innebærer enkel aksess til det praktfulle Angkor tempel komplekset. Se for øvrig veikartet for nærmer detaljer.

Earthwalkers er et norsk-eid selskap med norsk ledelse, med eget guesthouse i Siem Reap. Vi har gleden av å ønske våre gjester velkomne til 20 komfortable rom, restaurant og bar. Samtlige rom har eget toalett og dusj med varmt vann. Rom med air-condidtioning er også tilgjengelig. I hagen, blandt eksotiske frukttrær og bananpalmer, vil du finne autentiske Kambodsjanske ’krowchos’, eller bambushytter om man vil, hvor man virkelig kan slappe av i hengekøyene etter en lang begivenhetsrik dag i templene.

Fra vår innholdsrike barmeny kan du velge og vrake fra et variert utvalg i friske, tørsteslukkende vitaminbomber som frukt-juicer, shaker og smoothies i flere spennende smaksvarianter. 

Vi er også veldig stolte av å kunne presentere Images of Cambodia, en fotoutstilling spesielt tilrettelagt for Earthwalkers av den Australia-baserte fotografen Thor Elias Engelstad [www.engelstadphotography.com].

Overskuddet fra denne fotoustillingen vil i sin helhet gå til Sangkheum Center for Children for å støtte barnas utdanning.

 
Foto: Knut Inge Bergem

I tillegg til å være vennlige og hjelpsomme, så er våre ansatte en informasjonskilde du absolutt bør benytte deg av. Ikke nøl med å forhøre deg om lokale tilstelninger og attraksjoner dersom du vil oppleve noe litt annerledes. Husk at våre ansatte er der for at du skal ha en trivelig ferie.  

I tillegg til buss-, båt- og flybilletter,  arrangerer vi også skreddersydde turer i Siem Reap og omegn. Vi hjelper mer enn gjerne til med å skreddersy transport, arrangementer og turer helt etter dine spesielle ønsker. 

Bli lengre – opplev mer!!!

Som vi - i likhet med mange av våre fornøyde gjester - allerede har oppdaget, har Siem Reap og omegn utrolig mye mer å tilby enn bare Angkor templene. Tilreisende som velger å bli lengre vil derfor ha tid til å besøke de lokale markedene, oppleve et tradisjonelt Apsara danseshow, nyte det bedagelige landsbylivet, besøke flytende landsbyer og kanskje oppleve soloppgangen over Tonle Sap hvor fiskelandsbyer allerede syder av liv og forbereder dagens fangst.

Fuglekikkere og naturentusiaster vil i likhet med de fleste andre sette stor pris på det økologiske underet Tonle Sap som ble erklært ’Biosphere Reserve’ av UNESCO i 1997.

…og dersom du ikke fått nok av templer, vil vi gjøre oppmerksom på at det finnes et utall større og mindre interessante templer og pagodaer lett tilgjengelig fra Earthwalkers og Siem Reap. 

Earthwalkers er derfor det perfekte utgangspunktet for deg som ønsker makelige dagsturer, men samtidig også for den mer eventyrlystne som setter pris på to- eller tredagers ekspedisjoner utenfor allfarvei med en erfaren ekspedisjonsleder.

 

BLI LENGER - OPPLEV MER!!!

Earthwalkers Cambodia · Sala Kanseng Village · Sangkat No. 2 · Siem Reap · Kingdom of Cambodia · +855 (0)12 967 901