Om oss

 

"To establish a chain of quality hotels in South-East Asia providing clients unique experiences through the enrichment of excellent service, facilities and local tours."

Earthwalkers er et norsk aksjeselskap, grunnlagt av en gruppe unge norske reise entusiaster med et sterkt ønske om å gi reisende en ny og unik opplevelse når de reiser til Sørøst-Asia. 

Å kunne yte noe tilbake til lokalsamfunnet har hele tiden vært er en av grunnidéene for Earthwalkers.  En del av omsetningen vil derfor bli avsatt slik at at vi kan være med på å støtte opp om lokale prosjekter, slik som Angkor Hospital for Children som yter et ytterst nødvendig helsetilbud, av høyeste kvalitet, til barna i provinsen Siem Reap

Angkor Hospital for Children yter et ytterst nødvendig helsetilbud av høyeste kvalitet  til barna i provinsen Siem Reap.  
Ta gjerne en tur innom AHC's hjemmesider for mer informasjon.

Vi er stolte over å kunne fortelle at Earthwalkers’ første hotell i Asia har åpnet sine dører for både backpackere og alle andre tilreisende til Siem Reap, Kambodsja - omringet av de majestetiske ruinene av det historiske Angkor tempelkomplekset.

FRA DRØM TIL VIRKELIGHET

Idéen om å starte en uavhengig kjede av hoteller i Sørøst Asia har sitt utspring fra en gruppe studenter ved International Tourism Institute (ITI) i forbindelse med en studietur i Sørøst Asia, høsten 1998. Senere reiste nye grupper med studenter fra ITI, og de fleste av studentene ble betatt av kulturen, atmosfæren, de vennlige folkene, klimaet, utrolige Angkor Wat, og selve opplevelsen av å være der. Strategier og fremtid ble diskutert, men det var allikevel først høsten 1999 idéen for alvor begynte å ta form. Under hele denne studieturen ble det diskutert og planlagt; hvor og hvordan en skulle bygge, finansiering, investorer, tidspunkter, arbeidsoppgaver, politikk, lokalmiljø og bidrag til lokalsamfunnet, turistsesonger, monsun, infrastruktur, samt et utall andre forhold av mer eller mindre betydning. I motsetning til de foregående studieturene, stoppet ikke diskusjonen her etter turens slutt.


Photo: Rick Cornelissen

Photo: Thomas Holdo Hansen

Før det nye Millenniet var blitt en realitet, hadde det blitt sendt ut brev til samtlige eks-studenter ved ITI, samt venner og bekjente med liknende bakgrunn og interesse. Responsen var meget god, og etter et informasjonsmøte hadde 31 personer sagt seg villige til å investere i hotellprosjektet. Earthwalkers ble formelt stiftet i Bergen i februar 2000 og et datterselskap ble etablert i Kambodsja seinere samme år. 

 

I tråd med med gamle Kambodsjanske og asiatiske tradisjoner rådførte vi oss med noen av de eldste buddhist munkene i Siem Reap for å finne den beste dagen for å begynne å bygge, og det første spadetak ble tatt i mai 2001. Mye hardt arbeid og mange erfaringer rikere er vi stolte av å kunne si at en drøm er i ferd med å bli til virkelighet ettersom vi nå har åpnet vårt første hotell i Siem Reap, Kambodsja.

Vi i Earthwalkers ser fram til å kunne ønske tilreisende fra alle verdenshjørner velkommen til oss i det historiske Khmer imperiets rike og, dersom vi får rett, vil ikke dette bli den siste av Earthwalkers’ drømmer som blir til virkelighet...


Photo: Thomas Holdo Hansen

Tusen takk, ขอบคุณมากๆครับ og awkuhn ch'ran til alle dere som har bidratt til å gjøre dette mulig - dere vet hvem dere er!!!

mer om oss...

EARTHWALKERS AS · Krokemoveien 83 · 3244 Sandefjord · NORWAY · Org.no.: NO 981 911 431

 

CONTACT US FOR INTERESTING INVESTMENT OPPORTUNITIES...

Earthwalkers Cambodia · Sala Kanseng Village · Sangkat No. 2 · Siem Reap · Kingdom of Cambodia · +855 (0)12 967 901