Velkommen til Earthwalkers!


Opplev det legendariske Angkor og de vennlige og imøtekommende menneskene i Kambodsja.

Beleilig plassert i landlige omgivelser rett utenfor Siem Reap sentrum, tilbyr Earthwalkers rimelig overnatting i komfortable rom, med eller uten air-conditioning, trivelig bar og en velrenommert restaurant.

Vårt vennlige og imøtekommende personale står hele tiden til tjeneste med en mengde nyttig informasjon og reisetips, og vil mer enn gjerne være behjelpelige med å arrangere turer, både for grupper og individuelle reisende, slik at de blir tilpasset nettopp dine behov.

Book online og få 10 % rabatt!!!

Visa MasterCard JCB American Express

Earthwalkers - a ChildSafe guesthouse
 

Apsara dansing

Klassiske kambodsjanske dansere sporer sine kunstneriske røtter tilbake til utskjæringer av 'himmelske dansere' som man finner på templer som er mer enn 1000 år gamle. Til en tid hvor det som i dag er Kambodsja var senteret for det mektige angkorianske riket. Danserne ble gjerne avbildet i himmelen, mens de danset for guder. Deres jordiske motstykker - dansere fra kongeriket Kambodsja - har i århundreder blitt linket opp mot religiøs tro og monarkiet.

Annenhver søndag, kl 19.00, er vi på Earthwalkers veldig stolte av å kunne presentere tradisjonell Khmer danseoppvisning med barna fra Sankheum Center for Children. Danseforestillingen er gratis, men donasjoner til Sangkheum Center for Children blir satt stor pris på av barna fra senteret.

 

  [Bahasa Indonesia] [Bahasa Malaysia] [Deutsch] [Français] [Magyar] [Nederlands] [Português] [Slovenčina] [Svenska] [ภาษาไทย]

 
[stem her]

BLI LENGER - OPPLEV MER!!!

Earthwalkers Cambodia · Sala Kanseng Village · Sangkat No. 2 · Siem Reap · Kingdom of Cambodia · +855 (0)12 967 901